Premiu de excelenta pentru Pentapac

Premiu de excelenta pentru Pentapac de la un lider in tehnologia de ambalare

Directorul general Pentapac, Mihai Tilinca, a fost premiat de catre Sealpac International pentru efortul de a retehnologiza si moderniza companiile din industria alimentara din Sud Estul Europei. Titlul de „Partener de Incredere Sealpac” i-a fost inmanat de catre Barry Kluin, Area Export Manager, din partea Sealpac International in cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia expozitiei Indagra Food 2018.

„Suntem multumiti de increderea acordata de Sealpac in acesti 12 ani de parteneriat, iar acum, odata ajunsi la un alt nivel, speram sa obtinem performante cat mai notabile in activitate, colaborand tot mai strans cu clientii nostri”

Mihai Tilincă, director general Pentapac SRL

„Pentapac a devenit unul dintre partenerii nostri cei mai importanti. Pentru noi, piata din Sud Estul Europei este una importanta, iar piata din Romania este in continua crestere de catia ani. Anul trecut am inregistrat cele mai bune vanzari in regiune, iar in acest an lucrurile se prezinta si mai promitator”, a declarat Barry Kluin.
Cele doua companii partenere expun in standul Pentapac solutia inovativa FlatSkin, un ambalaj creat de Sealpac, ale carui caracteristici raspund cerintelor de protejare a mediului prin reducerea plasticului folosit in ambalare cu 75%.

Pentapac este o companie specializata in industria ambalajelor alimentare de pe pietele din Romania si Bulgaria. In cei 20 de ani de existenta, Pentapac SRL s-a remarcat ca unul dintre liderii acestui sector pe pietele din Sud Estul Europei. Anul trecut, compania a raportat o cifra de afaceri de peste 5,9 milioane euro.