Pentapac bifează încă o prezenţă pe scena Indagra Food

stand Pentapac la Indagra Food

Numărând aceeaşi „vârstă” ca şi cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din Sud-Estul Europei, Pentapac va bifa şi anul acesta o participare la Indagra Food 2018, eveniment ce se va desfăşura între 31 octombrie -4 noiembrie la Romexpo Bucureşti.

„Traversăm o perioadă în care gradul de automatizare al businessurilor din industria alimentară este unul tot mai înalt şi mai vizibil. Indagra Food 2018 este o bună oportunitate pentru a prezenta clienţilor Pentapac cele mai noi tehnologii şi soluţii în ambalarea produselor alimentare.

Gama de utilaje şi ambalaje pe care o prezentăm pe pieţele din România şi Bulgaria ne-a asigurat un portofoliu de clienţi stabili şi, mai ales, mulţumiţi de eficienţa produselor distribuite de noi.

Vom avea noutăţi care să satisfacă cerinţele actuale de pe piaţa ambalajelor alimentare, soluţii inovative care abia au intrat anul acesta în producţie pe marile pieţe din întreaga lume şi suntem convinşi că acestea vor trezi interesul companiilor producătoare din industria alimentară”

Mihai Tilincă, director general Pentapac SRL

Compania anunţă introducerea pe pieţele din România şi Bulgaria a sistemului FlatSkin, un ambalaj performant adaptat pentru întreaga gamă de maşini de ambalat Sealpac A.

Pe lângă asigurarea unei calităţi superioare a produselor alimentare securizate în ambalajul FlatSkin, această tehnologie permite producătorilor o cât mai bună vizibilitate a mărcii, asigurând astfel un marketing performant în comercializarea produselor proprii. De asemenea, FlatSkin reduce cu 75% plasticul folosit în ambalare, permite un grad ridicat de reciclare facilă a ambalajului şi prelungeşte viaţa la raft a produselor.

În cadrul târgului, Pentapac SRL va anunţa şi o serie de noi parteneriate create cu producători de utilaje de talie mondială în vederea îmbunătăţirii sistemelor de producţie din cele două pieţe din Sud-Estul Europei.