Formcook Combi Cooker

Sistemul Formcook Combi Cooker combina transferul termic direct (contact) cu fluxul fortat de aer si abur (convectie). Este ideal pentru brasare, colorare, coacere sau gatire cu abur pentru o gama foarte larga de produse atat de origine animala cat si vegetala. Partea de jos a produselor este gatita pe o banda anti-lipire, incalzita de jos, iar partea de sus este tratata cu abur si aer cald, pentru obtinerea unei temperaturi optime si a culorii perfecte. Este un sistem foarte versatil, pentru toate tipurile de produse solide si semi-vascoase.

Caracteristici si beneficii

  • Plitele din partea inferioara sunt incalzite electric sau cu ulei

  • Sistem de spalare continua a benzii, cu raclete si apa la inalta presiune

  • Control independent al plitelor inferioare, temperaturii aerului si fluxul de abur

  • Sistem automat de aliniere si tensionare a benzii

  • Benzi de alimentare/descarcare construite la comanda, in functie de aplicatie

Detalii

  • Controlul fin al tuturor parametrilor permite ajustarea timpului de gatire de la doua la 15 minute

  • Productivitate crescuta prin timpul foarte scurt de trecere de la un produs la altul

  • Banda anti-lipire face ca produsele sa nu aiba urme nedorite pe partea inferioara, si asigura brasarea rapida si culoarea perfecta

  • Combinatia intre temperatura de contact (pana la 260°C) si convectie (pana la 280°C) asigura gustul si aspectul unei gatiri traditionale

Optionale si modele

Disponibil in latimi utile de banda de 600 si 1000 mm, si diferite lungimi ale benzii