Cuptor Continuu Double D Revoband Protein

Cuptorul Continuu Double D Revoband Protein combina gatirea continua cu precizia controlului temperaturii si al fluxului de aer, pentru obtinerea unor randamente excelente. Aceasta combinatie unica a flexibilitatii si controlului precis al tuturor parametrilor de lucru permite procesarea unei game foarte largi de produse, de la pui cu os pana la produse vegetale gatite la abur. Cuptorul Revoband controleaza precis fluxul vertical de aer fierbinte catre produs, atat din partea de sus cat si din partea de jos. Viteza aerului este controlata pe fiecare zona in parte, pentru o flexibilitate nelimitata.

Caracteristici si beneficii

  • Viteza mare a aerului asigura o culoare perfecta a produsului si o coacere uniforma

  • Control precis al temperaturii si timpului de coacere, pentru rezultate optime la fiecare lot

  • Gatire cu abur si temperatura inalta, sau doar cu abur

  • Incalzirea indirecta elimina produsele de combustie din zona de gatire

  • Sistem integrat de spalare CIP Clean-in-Place

  • Constructie pe comanda, in functie de capacitate, spatiu disponibil si produse

Detalii

  • Destinat pentru gatire completa pentru o gama foarte larga de produse, cu sau fara strat suplimentar

  • Carcasa din INOX sudata complet

  • Disponibil in latimi utile de banda de 600mm si 1000mm

  • Cu motoare de angrenare

  • Disponibil in configurari diverse, inclazire indirecta cu gaz, ulei sau electrica

Modele

  • Incalzire indirecta cu gaz – disponibil in diverse latimi si lungimi de banda

  • Incazire clasica – lungime utila banda 5m sau 7m