Cuptor Double D prin Confectie Fortata

Cuptorul Double-D prin Convectie Fortata(FCO) utilizeaza tehnologia de convectie. Combinatia de abur si aer cald la viteza mare fac din acest cuptor o alegere excelenta din punct de vedere al costurilor de exploatare. Pentru unele aplicatii, acest cuptor este doar o solutie complementara, de regula se monteaza dupa un contact-cooker/combi-cooker sau dupa o linie de prajire, pentru a asigura temperatura corespunzatoare la interiorul produselor.

Caracteristici si beneficii

  • Excelent pentru produse pre-prajite, cu strat de tempura sau crusta suplimentara

  • Pentru produse in caserole, gratinate si pateuri

  • Pentru produse care necesita un timp mai lung de gatire

  • Chiftele si parjoale care au nevoie de o temperatura mare la interior, dupa ce au fost gatite intr-un alt cuptor sau linie de prajire

  • Produse vegetale gatite la abur

  • Aburul este vaporizat pe produse, de sus si de jos

Detalii

  • Temperatura de pana la 280°C in aer

  • Sistem continuu de curatare a benzii

  • Inaltime maxima produse de pana la 150 mm

  • Construit din INOX, design igienic, usor de curatat

Optionale

  • Disponibil in latimi utile de banda de 590 mm sau 1080 mm