Detectoarele de metal Inflex, o cale sigură de a evita pierderile în producție

Calitatea alimentelor produse de o companie asigură în timp și fidelizarea clienților, dar câștigul obținut în piețele de desfacere este bine să fie dublat și de o reducere a pierderilor în procesul de producție.

Din acest punct de vedere, seria detectoarelor de metal Inflex, produse de compania germană Pulsotronic și distribuite în România de PENTAPAC, asigură performanțe deosebite în respectarea calității produselor alimentare și un grad ridicat de economie a resuselor în procesul de producție.

Detectorul de metale este folosit cu succes de producătorii de cremwurști, tobe, salamuri crud-uscate sau produse lactate sub forma de pastă, cum ar fi brânza topită de exemplu. Flexibilitatea de care dă dovadă utilajul permite o conectare facila la toate tipurile de sprițuri (Vemag, Handtmann, Frey, Metalquimia, Risco, Rex), grație înălțimii ajustabile a acestuia, iar varietatea adaptoarelor pentru toate modelele de mașini de umplere îl recomandă ca cea mai bună alegere din segmetul acesta de mașini.
Opțional, utilajul poate fi dotat cu un sistem de ejectare a pastei suspecte.

Funcția CIP (Clean In Process) și ușurința procesului de igienizare conferă, de asemenea, un avantaj demn de luat în seamă de producătorii din industria alimentară.

PENTAPAC SRL este distribuitor de tehnologii de procesare și ambalare a alimentelor a unora dintre cele mai renumite companii tehnologice de profil din lume.

Vizitează site-ul companiei www.pentapac.ro pentru a afla cum poți da valoare afacerii tale.