Avure AV-M, un utilaj capabil să reducă consumul de energie cu 50%

Pentapac introduce pe piața din România una dintre cele mai performante mașini în procesarea la rece cu presiune înaltă (HPP). Avure AV-M este mașină cu un grad ridicat de versatilitate, care oferă o productivitate maximă pentru produse din segmentele baby food, pui și fructe de mare, ready-meals, mezeluri, sucuri obtinute prin presare la rece, sosuri, salate, etc.

Dimensiunea medie a echipamentului permite setarea unei producții anuale cuprinsă între 10 milioane kilograme și 18,1 milioane kilograme de alimente asigurând totodată eficientizarea costurilor de producție prin reducerea consumului de energie cu 50%, termen de valabilitate mai lung si eficientizarea cheltuielilor de logistica.

Fiabilitatea mașinii de procesare la rece cu înaltă presiune și un grad redus de mentenanță fac din modelele gamei AV-M o soluție tehnologică adaptată unui business modern și evolutiv, capabil să se adapteze unei piețe fluctuante.
Conform unei estimări realizate de Technavio, piaţa de echipamente de procesare a produselor din carne de pui procesata, va înregistra o creştere medie anuală de 6% în următorii 4 ani, ca urmare a tehnologiei HPP şi a impactului pe care aceasta îl are în industria alimentară.

Avantaje precum creşterea termenului de valabilitate a produselor procesate la înaltă presiune, o siguranţă microbiologică sporita, fara modificari de gust ( comparativ cu procesarea prin tratament termic), conservanti chimici sau iradieri, eliminand in toatalitate Listeria, Salmonela, E-coli şi o rentabilite uriaşă a investiţiilor făcute în acest sector garantează şi succesul unei afaceri moderne.

Lider de piaţă în segmentul HPP, Avure este reprezentat în România de PENTAPAC.

Pentru mai multe detalii referitoare la tehnologiile inovative ale momentului în ambalarea şi procesarea alimentelor şi soluţii tehnologice adaptate afacerii tale vizitează site-ul companiei www.pentapac.ro