Alege performanța, alege Pentapac

Industria alimentară din ziua de astăzi este condusă de o serie de noi concepte care amplifică decizia consumatorului în selectarea produsului dorit în funcție de caracteristicile produsului alimentar, dar și de performanțele ambalajului în care acesta este prezentat la raft.

Nevoia de siguranță alimentară, durata de viață mai lungă a produsului ambalat, o prezentare elegantă a acestuia și un design menit să sublineze calitățile alimetului și caracteristicile râvnite de consumator au introdus noi criterii în selectarea ambalajului cel mai potrivit pentru comercializarea alimentelor.

Gamă largă de aplicații

Pentapac, unul dintre liderii pieței din România în soluții de ambalare a alimentelor oferă clienților săi o varietate largă de ambalaje și soluții-concept în prezentarea și comercializarea unei game largi de produse.

Acoperind segmente diverse, de la panificație, carne, legume-fructe, brânzeturi, pui, pește și fructe de mare sau răspunzând cerințelor din sectorul convenience, ambalajele alimentare prezentate de Pentapac prezintă diverse vantaje în eficientizarea activității companiilor din sectorul alimentar și ușureaza promovarea brandurilor pritr-un design deosebit cu caracteristici și performanțe greu de egalat de către competitori.

Diversitatea gamei de filme de ambalat, sistemele flowpack și o largă varientate de soluții-concept care și-au făcut loc în ultimii ani pe piețele dezvoltate din Europa și de pe alte continente au făcut din Pentapac un furnizor de încredere pentru producătorii de alimente din România.

Soluții moderne

În ultimii ani, cerințele tot mai drastice de limitare a folosirii plasticului în ambalaje au generat o serie de inovații care se disting acum ca fiind cele mai performante soluții în ambalarea alimentelor.

Sisteme precum FlatSkin, Tenderpac, EasyLid, MicVac sau Easy Peel Point au fost îmbrățișate rapid și de producătorii de alimente din România, grație versatilității acestor concepte în acoperirea unei game cât mai largi de produse alimentare.

Calitățile tehnice ale acestor soluții garantează atât siguranța alimentelor ambalate astfel, oferă o durată de viață mai mare la raft – punctând astfel și la capitolul eviatarea risipei alimentare – se dovedesc ușor reciclabile și asigură o bună vizibilitate a brandului de produs sau companie, asigurând totodată și un volum crescut de vânzări pentru producători.

Experiența de peste două decenii pe piața soluțiilor de ambalare din România impune Pentapac ca o soluție certă în eficientizarea operațiunilor unei companii din industria alimentară prin intermediul echipamentelor și soluțiilor tehnologice furnizate de noi.

Oferind garanția calității, servicii ireproșabile în livrarea elementelor de ambalare și o serie de elemente inovative care pot consolida succesul unei afaceri din industria alimentară, Pentapac nu reprezintă doar un furnizor de echipamente și soluții de ambalare, ci și o garanție pentru atingerea performanței.