Masini de ambalat Traysealer

Mașini de ambalat Trayselealer

Garanția calității Sealpac este prezentă acum pe piața din România și Bulgaria cu ajutorul Pentapac.

Cele mai performante traysealere Sealpac și soluțiile de ambalare inovative care pot fi implementate pe aceste utilaje sunt un atu în mâna oricărui producător de alimente.

Masina de ambalat traysealer Sealpac A10

Gama de mașini de ambalat în caserole preformate Sealpac se adresează deopotrivă micilor procesatori de produse alimentare, cât și companiilor din sector care mizează pe o producție de mare capacitate.

Caracterizate de fiabilitate și sisteme de control moderne, mașinile de ambalat în caserole preformate, prezentate pe piața din România și Bulgaria de către Pentapac SRL, reprezintă o garanție în plus pentru calitatea și imaginea produselor alimentare.

Controlul operațiunilor este ușurat de sistemele de temporizare a sigilarii, prestabilirea presiunii necesare ambalarii produselor și al temperaturii la care se efectuează acestea reducând astfel necesarul de forță de muncă pentru deservirea utilajelor.

Cu un sistem facil de înlocuire a matrițelor pentru caserole, traysealerele Sealpac își dovedesc eficiența în întreținerea unui flux rapid de producție, chiar și în cazul trecerii la ambalarea unui nou produs.

Mașinile de ambalat în caserole preformate Sealpac permit realizarea unor operațiuni de ambalare de la clasicul sistem cu atmosferă modificată (MAP+) până la mult mai inovativele concepte MicVac sau Duo.

Utilajele asigură o punere în valoare deosebită a produselor alimentare amblate pe aceste linii de producție. Indiferent dacă aici ne referim la fructe de mare ,carne de pasare, carne tocată, carne proaspătă sau  alte tipuri de alimente proaspete.

Vezi modele

Go to Top