Mașini de termoformare SEALPAC

Mașini de termoformare SEALPAC

Garanția calității Sealpac este prezentă acum pe piața din România și Bulgaria cu ajutorul Pentapac. O gamă diversă de utilaje de termoformare produse de Sealpac aduc plus valoare produselor alimentare și poziționează afacerea ta la un nivel competitiv de top.


Fiabile, flexibile și adaptalile unor operațiuni multiple în procesul de ambalare a produselor alimentare, mașinile de termoformare Sealpac reprezintă o alegere inspirată pentru afacerile dedicate succesului.

Mașinile de termoformare SEALPAC, distribuite pe piața din România și Bulgaria de către PENTAPAC SRL, se dovedesc instrumente perfect adaptate unor cerințe diverse ale procesatorilor din industria alimentară.

Gama de aplicații la care se pretează utilajul acoperă o varietate de produse din carne, pește și fructe de mare, legume proaspete, fructe sau chiar hrană pentru animale de companie.
Flexibilitatea în ajustarea liniei de producție, gradul ridicat de economie în consumul de energie, fiabilitatea și ușurința realizării operațiunilor de mentenanță sunt completate de avantajele date de un sistem integrat de etichetare și de un nivel ridicat al igienei produselor prelucrate.

La acestea se adaugă un ritm crescut al productivității, economia de materiale consumabile și acuratețe în păstrarea formelor ambalajului pentru fiecare produs în parte.

Vezi modele

Go to Top