5 avantaje ale ambalajului FlatSkin

Loading...

Retailul modern cere o adaptare continua la cerintele consumatorului si presupune o prezentare cat mai in amanunt a produselor alimentare. Detalii referitoare la provenienta produsului, ingrediente, o buna vizibilate a alimentelor ambalate si respectarea unor cerinte de mediu tot mai exigente.

Sealpac International si Pentapac propun producatorilor romani adoptarea celei mai performante solutii de ambalare a alimentelor, conceptul inovativ FlatSkin.

Avantajele date de aceasta solutie revolutionara raspund aproape in intregime cerintelor de sustenabilitate, siguranta alimentara si marketing modern pe care orice companie perfomanta le adopta in prezentare produselor alimentare:

Gradul ridicat de versatilitate al acestei solutii revolutionare in ambalarea alimentelor, caracteristicile sale de siguranta, designul elegant si eficienta in reducerea costurilor fac din ambalajul FlatSkin un campion in promovarea produselor alimentare din gama premium.

Conceptul Flatskin a fost promovat pe pietele internationale fiind deja prezent in 30 de fabrici din toata lumea.

Pentru informatii suplimentare si noutati in materie de ambalare si procesare a alimentelor vizitati site-ul companiei pentapac.ro